Geplaatst op Geef een reactie

Kwaliteit proef je.

Kwaliteit kun je proeven. Maar soms niet zien. Want de verpakking in veel winkels belooft je van alles, maar als je goed doorleest maakt weinig waar. Veel van de producten in de retail staan bol van ongewenste toevoegingen. Met als doel het product er beter uit te laten zien, langer houdbaar te maken of van inferieure kwaliteit toch nog een product te maken dat er redelijk uit ziet. Maar niet is. Wij gaan voor inhoud, niet voor verpakking. Zoals ons eigengemaakte kruidenzout. Verse kruiden, grof gemalen peper, keukenzout. Dat malen en drogen we. Verder niets. Dat betekent wel dat er wat klontjes in kunnen zitten, want we gebruiken geen anti-klonter middel. Ook zullen de kruiden iets bruin gaan kleuren, want we gebruiken geen antioxidanten. En dat hoort ook zo. Want peterselie dat na een jaar nog zo groen als gras is, dat wil je toch niet eten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.