Geplaatst op Geef een reactie

Profiteer van onze ervaring.

Team Delicio

In onze kookstudio ontmoeten we veel foodies. Die altijd verlekkerd staan te kijken naar onze ‘wall of taste’. Stuk voor stuk top ingrediënten die je niet in de supermarkt kunt krijgen. Of die er misschien wel zijn, maar waarvan je niet weet wat de kwaliteit is. Wij delen graag onze uitgebreide ervaring en warenkennis met je. In deze webshop vind je alleen maar ingrediënten die we van haver tot gort kennen. We weten waar je ze kunt krijgen en wat je er mee kunt doen. Je hoeft dus niet te twijfelen of de kruidenmix, de noten of de olijfolie goed is. Wij werken er dagelijks mee en garanderen je dat de kwaliteit geweldig is. De webshop blijft ook in ontwikkeling: onder andere met recepten hoe je al die lekkere ingrediënten verwerkt tot heerlijke smaken. Dus, profiteer van onze ervaring, het leven is te kort voor slechte wijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.